ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Φανταστείτε να επισκέπτεστε το σπίτι των διακοπών σας και ξαφνικά να βρίσκεστε σε ένα μυθικό βουνό, όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Χαλαρώστε μαζι με την οικογένειά σας σε ένα πλήρως εξοπλισμένο αρχοντικό. Αυτός είναι ένας απο τους λόγος που οι επισκέπτες μας μετατρέπουν την επίσκεψή τους σε μία μαγευτική εμπειρία. Επειδή μπορούν να εξερευνήσουν έναν από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις του σπίτι τους.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ

Το παραμυθένιο μας σπίτι στην Τσαγκαράδα είναι ένα all-inclusive καταλύματα.
Το ξύλινο αρχοντικό μας προσφέρει δύο δωμάτια με ένα κομψό σαλόνι, το οποίο διαθέτει μια εκπληκτική βεράντα, ψυγείο και τηλεόραση, μαζί με ό, τι άλλο χρειάζεστε για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, καθιστώντας το ιδανικό για οικογένειες.

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Πυκνά δάση, όρμοι και ανοιχτοί χώροι, πλούσια αρώματα και τα πλακόστρωτα δρομάκια. Κάθε ταξίδι στο Πήλιο είναι μια νέα ανακάλυψη.

Το μυθικό βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο. Η αύρα που συνοδεύει αυτό το βουνό δεν περιγράφετε με λόγια, μπορείτε να εξερευνήσετε στα ειδυλλιακά χωριά, τα σοκάκια με τα αρχοντικά, τις μυρωδιές από φρεσκοψημένα κάστανα και των ζουμερών μήλων, ακόμη και μέσα από την απρόσμενη ομίχλη.